Vendégkönyv

Dátum 2015.01.03

Feladó Pistának Kecskemétre

Tárgy

Válasz

A fényképek nem érkeztek meg. Írj anélkül.
Kati

Dátum 2014.09.04

Feladó Tihanyi levendulapalánta - Bartus Sándor őstermelő ...

Tárgy levendulapárlat

Válasz

Kedves Bartus Úr!

Hallgattam szept. 4-én A Hely című műsorban. Szeretném elmondani, az Önnél vásárolt levendula palánták másfél év alatt hatalmas bokorrá nőttek, mint az a képeken is látható. A virágjuk különleges, dupla, mélykék, és tapintással érezhető volt, milyen gazdagon olajos. A lepárláskor is csodájára jártak. A belőle nyert levendulaolaj és aromavíz pedig enyhíti a mozgásszervi fájdalmakat és gyulladást. Nekem elhiheti, évek óta küzdök ellene és a levendula gyógyír azóta itt van a kezemben. Küldjek Önnek is? Vagy jöjjön el érte, szívesen látjuk.
Katalin

Dátum 2014.09.10

Feladó levendulapárlat

Tárgy www.tihanyilevendulapalanta.hu

Válasz

Köszönöm a szíves invitálást, biztosan elérek majd.
Örülök a sikereknek, sok örömöt a levendulapalántákhoz (amik már gondolom bokrok).

üdvözlettel:
Bartus Sándor

Dátum 2014.08.23

Feladó Éva

Tárgy Ezt látni kell!

Válasz

Köszönöm ,hogy ott lehettünk nálatok. Csodálatos panoráma a Balatonra, virágzó levendula ültetvény, gondozott szőlők, virágok, maga a természet (és természetesen szorgos munkátok) szépsége.
A rengeteg pillangó, szöcske visszaidézte gyerekkoromat.
Az a szeretet amivel fogadtatok bennünket és az a lelkesedés ami a levendulát illeti, teljesen lenyűgözött.

Köszönjük

Dátum 2014.08.23

Feladó Katalin

Tárgy Re:Ezt látni kell!

Válasz

Ez a honlap nem biztos, hogy visszaadja azt az életérzést, amit itt a Balaton Felvidéken megtapasztalhatunk. A szép táj, balatoni látkép, a szőlő igazi, nem csak a képeken létezik. Benne a levendula színesíti a palettát, ami újra a helyére került a vidéken, mintha mindig itt lett volna. Pedig mindössze másfél év telt el azóta, hogy elültettük, és a szőlőt is csak harmadszor szüreteljük idén. Remélem, lesz olyan jó termésünk és finom borunk, mint tavaly, mindnyájuk örömére. A szőlő betegségek elkerültek minket, mert a művelésen túl a levendula védte meg a fertőzéstől.
Köszönöm Éva, hogy itt jártatok és ezt az élményt megírtad.
Viszlát!

Dátum 2014.06.16

Feladó katalin.matok@freemail.hu

Tárgy Verának

Válasz


aregikert.hu
oldal nagyon szép. Nézzétek meg.
Köszi

Dátum 2014.02.12

Feladó Ildikó

Tárgy A szíved is benne van

Válasz

Ha megtaláltad az utad boldog vagy és szeretettel teszed a dolgod, A szeretettel végzett munka meggyógyítja a fájó derekat is. Azt kívánom, hogy okozzon neked minél több örömet és boldogságot ez a gyönyörű kert, amely a kezeteket dicséri és a gyönyörű táj amit ajándékba kaptatok a sok munka mellé.
Sok-sok illatozó szépséges levendulát minden napra és jó bort az pincétekbe.

Dátum 2014.02.13

Feladó Katalin

Tárgy Re:A szíved is benne van

Válasz

Köszönöm a szép sorokat. Jól látod, én egy életformát - a vidéki életet - népszerűsítem ezen a lapon. A levendula felhasználása fontos az egészségmegőrzésben. Ahogy én gondolom, egyszerűen és hatásosan. Várom másoktól is a tapasztalatokat. Az indulástól számítva pár nap alatt 100 látogatóm volt. Köszönöm mindenkinek, aki ajánlotta weblapom. Már regisztráltam, hamarosan a levendulaterapia.com honlapon is megtaláltok a guuugli-ban. Kati

Dátum 2014.02.08

Feladó magizs

Tárgy Gratulálok

Válasz

További sikereket kívánok! Ági

Dátum 2014.02.08

Feladó Dörgő Gyula

Tárgy Re:Gratulálok

Válasz

Ügyes vagy Kata ! És gyönyörű is levendula "erdő" a korábban küldött fotóidon. Biztos szép lehet messziről is látva. No meg a hasznosságáról még nem is beszéltünk ! Puszi !